sunnuntai 3. marraskuuta 2013

1. LONDON


Ellie Goulding - Burn



Kiitos kärsivällisyydestänne! Tässä meni nyt kyllä tosi kauan... Mutta nyt vihdoinkin saan julkaistua tämän postauksen! :)

Kävin syyslomalla äidin kanssa Lontoossa ja upeeta oli! Oli niin ihana huomata kaikki kauniit vanhanaikaiset talot jo metrossa, lentokentältä keskustaan. En oo oikeen ikinä miettinyt, että Iso-Britanniassa on oikeesti paljon sellasia söpöjä pieniä maalaistaloja, joita näkyy telkkarissa. Lähemmäs keskustaan tultaessa, metro menikin loppumatkan ihan maan alla, ja suurin ”shokki” varmaan olikin, kun tultiin pois Leicester Squaren metroasemalta, ja eteen avautuikin ihan suoraan upea näkymä Lontoon keskustasta. En pysty oikeen millään kuvailemaan, kuinka uskomaton fiilis oli, kun heti maanalasesta tultua, näkee kaikki kaksikerroksiset bussit, kauniit talot ja Lontoon ihmispaljouden. 

Tässä postauksessa yritän nyt kertoa teille aika pintapuolisesti mun Lontoon reissusta, ja käyn läpi nyt oikeastaan vain eri nähtävyyksiä. En valttämättä aio mitään suurempia stooreja jokaisesta nähdystä paikasta kertomaan, koska silloin tästä postauksesta ei todellakaan tulisi ikinä valmista. Lähes kaikki tämän postauksen kuvat ovat ensimmäiseltä päivältä, jolloin kävimme oikeastaan kaikki nähtävyydet läpi, mitä siinä viiden päivän aikana nyt olisi ehtinyt.


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled
Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled


Ensimmäinen päivä Lontoossa alkoikin suoraan käymällä läpi kaikki päänähtävyydet. Heti kun oltiin viety matkalaukut hotellille, päätimme hakea pientä syötävää läheisestä ruokakaupasta ja lähteä kävelemään kohti rantaa. Onneksi, sää oli aivan upea, ja sain paljon hyviä kuvia, joista nyt muutamia oon tähänkin onnistunut laittamaan :)

Thames-joen rannalla tuli oleskeltua ehkä muutama tunti, ihan vaan hitaasti rantaa pitkin kävellen ja välillä kaupasta ostettuja eväitä popsien. Siinä sitten ehti hyvin myös kuvata London Eyeta ja Thamesia ihan ylipäätänsäkin. Big Ben tuli myös nähtyä, joka oli kyllä loppujen lopuksi pienempi mitä oletin. Ja jotenkin olen aina jostain kumman syystä kuvitellut, että Tower Bridge olis ihan Big Benin vieressä. Mutta loppujen lopuksi sehän on ihan eri suunnalla.  Enkä siellä päin Lontoota edes ehtinyt käväistä näiden viiden päivän aikana. Mutta ainakin on jotain, jota jättää seuraavaan kertaan :)

Thamesiltä jatkoimme matkaamme sitten hiukan eteenpäin Westminster Abbeylle, jonne emme kuitenkaan päässeet sisälle. Muttei se mitään. En oo oikeen ikinä ollut mikään kirkkojen, ja varsinkaan tuollaisten goottilaistyylisten rakennuksien ystävä. Jos joku Lontoon nähtävyyksistä pitäisi jättää pois, niin se varmaankin olisi juuri Westminster Abbey. Kirkko ja pihapiiri oli ihan kivan näkönen, muttei kuitenkaan upea tai ällistyttävä, mitä jotkut toiset paikat Lontoossa oli.


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Takki/Only, Neule/H&M, Paita/BikBok, Kengät/SpiritStore


Untitled

Untitled

Untitled

Päätin nyt jakaa nämä Lontoo-postaukset eri osiin, jotta teiän olis helpompi ja miellyttävämpi lukea näitä. Itekkään en kauheesti tykkää käsittellä/muokata/rullailla todella pitkiä postauksia. Joten tässä nyt mun ensimmäinen osa reissusta kokonaisuudessaan. Vielä olisi kuitenkin luvassa ainakin pari postausta reissusta, ja yritän saada ne mahdollisimman pian valmiikisi! :) Ja ainiin! Muokkasin tämän postauksen kuvista hiukan suuremmat kuin muissa postauksissa. Nimittäin mulla oli tän Bloggerin kanssa vähän teknisiä ongelmia, ja päätin sitten ladata nämä kuvat Flickr:in kautta. Olis kiva, jos kertoisitte nyt ensinnäkin onko tämä kuvien koko hyvä, ja mitä mieltä olisitte, jos alkaisin tästä lähin lataamaan nämä kaikki kuvat Flickr:istä. Kuvatkin ovat tällöin paljon tarkempia kuin Bloggerin kautta ladatut kuvat.

Kertokaa myös kommenttiboksiin, mitä mieltä olitte postauksesta. Tai, jos teillä on kysymyksiä tai jotain, mistä haluaisitte mun kertovan enemmän, niin vastailen niihin mielellään, ja näkisin myös mihin panostaa enemmän seuraavassa postauksessa. 

Nähtävyyksiä tulossa lisää mahdollisiman pian! :)

52 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Lontoo on kyllä mun ehdoton suosikkikaupunki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, voisin melkee kuvitella jopa joskus muuttavani sinne! :D

      Poista
  2. hei apua kui ihana banneri! Ja hullun siistejä kuvia, Lontoo kuulostaa ihan mahtavalta :)

    http://washed-out-dream.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Harvinaisen hyvä sää näköjään ollut, itselläni kun on sellainen käsitys että briteissä sataa lähes tulkoon aina ja kaikkialla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuon ekan päivän aikana oli kyllä aivan upea sää! Mutta kyllä siellä muutamana päivänä ehti sataakin. Silloin vaan ei tullut kameraa käytettyä niin paljon :)

      Poista
  4. Oi vitsi, mäki haluaisin käydä joskus Lontoossa! :) Ite kävin Riikassa nyt syyslomalla.
    Toi sun banneri on muuten ihan sairaan kiva!!

    VastaaPoista
  5. Oletko ottanut bannerin kuvan itse? Tuskin olet, eli rikot lakia. Sinulla ei ole mitään oikeutta käyttää tuota kuvaa, jos et ole kysynyt sen ottajalta lupaa, ja tuskinpa olet. Tuonhan voisin vaikka vinkata nettipoliisille, mitäs siihen sanot? Suosittelen poistamaan tuon aika äkkiä :--) tekijänoikeusrikkomuksien rangaistukset eivät välttämättä ole kovinkaan pieniä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku muukin on joskus kysynyt tuota, ja olen tämän saman hänellekin sanonut: Luvat on kysytty :--) Ja, jos bannerini sinua kovasti häiritsee, voin myös ilmoittaa, että minulla on toinen banneri suunnitteilla ja varmasti piakkoin myös blogissani :--)

      Poista
  6. Tällä sun blogilla on niin ihana nimi! Tosi kivoja kuvia, ois joskus kiva päästä itsekin lontooseen! (-:

    http://liveyourdream-emma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Niin ihanan tutun näköisiä maisemia, mä olin nimittäin myös Lontoossa syyslomalla :) Nää kuvat on kyllä aivan upeita!

    http://perfectvisionbypilvi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. oii ihan älyttömän upeita kuvia; ihanan isoja ja hyvälaatusia! voin vaan kuvitella miten upee reissu oli :-) sun blogissa on selkee ja hieno ulkoasu, jonka tekemiseen on varmasti käytetty aikaa :) oot kans tosi kaunis!

    http://liveliketheresnotomorrrow.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia ! Ja ihastuin tohon blogin nimeen, jota tuskin muilla on ! :-)

    VastaaPoista
  10. upeita kuvia! :)

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. siistei kuvii!

    http://gottobeshameless.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia, upeeta nähä oma kotikaupunki eri näkökulmasta :) jään seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Lontoo on oikeesti aivan ihana kaupunki, oon niin kateellinen sulle! :D

      Poista
  13. Ihan älyttömän ihania kuvia !!(:

    http://jjennun.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. Wau miten upeita kuvia! Mäkin oon menossa ens kesänä tonne, tää postaus vaan nostatti mun matkakuumetta! Ja aivan ihana toi banneri! En kyllä tykkää tästä blogin taustasta mutta muuten tosi hieno ulkoasu :-)

    tuuliemiliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. Hitsi, oon kyllä niin kateellinen sulle, Lontoo on ollu mun pakko-päästä-listalla jo vaikka kuinka kauan enkä oo sinne vielä päässyt :D Hienoja kuvia!

    sswwiiful.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä säkin sinne vielä pääset! Mun listoille on nyt viimeaikoina noussut Singapore. Ois ihanaa päästä sinne!

      Poista
  16. Siis todella upeita kuvia! Oli vissisti mahtava paikka. Mua häiritsee hirveästi kun bannerissa on lunta ja taustassa vettä, muuten tuo banneri olisi niin hieno...

    VastaaPoista
  17. Voi Lontoo, ihan tuli ikävä tonne näitä kuvia katsellessa... :-) Ihmeen hyvä sää tosiaan sulle sattunu, ite olin kanssa tälleen syksyllä pari vuotta sitten Lontoossa ja oli kamalan kosteaa sateista ja pilvistä kokoajan.

    http://tmkristiina.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joinakin päivinä kyllä sato, mutta ekana päivänä (millon nääkin otettiin) aurinko paistoi oikeen kunnolla :D

      Poista
  18. ooo, haluun myös Lontooseeen!

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  19. oi ihania kuvia! mäki haluisin joskus käymään lontoossa:) oliks kiva reissu?:)

    http://mypinkfairytaless.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Reissu oli aivan upee! Kannattaa ehdottomasti lähteä Lontooseen, jos siihen on joskus mahdollisuus :)

      Poista
  20. Oivoi, ihania kuvia todellakin!! :-) Oon jo pitkään halunnu käydä Lontoossa, ja toivottavasti pääsen pian! Oot myös hyvin kaunis ja tätä postausta oli ilo lukea! :-)

    http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi

    VastaaPoista
  21. Aivan ihania kuvia, tosi kiva blogi sulla muutenkin :)

    annikainka.blogspot.com

    VastaaPoista
  22. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Olen jo pidemmän aikaan haaveillut Lontoon reissusta, joten tätä oli tosi kiva lukea. Oi että, jos nyt viimeistään parin vuoden päästä pääsis lähtemään tuonne! :)
    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Itsekin voisin sinne lähteä milloin tahansa uudestaan!

      Poista
  23. Aivan mahtavia kuvia! :)
    Tuli ihan hirvee ikävä Lontooseen tätä postausta lukiessa. ♥ voisin mennä sinne ihan koska tahansa uudestaan, koska se oli nii ihana kaupunki! ♥

    VastaaPoista
  24. Ihana postaus!:-) kävin ite kesällä lontoossa:)

    frugalandheels.blogspot.fi

    VastaaPoista
  25. Hienoja kuvia! Mä olin vuosi sitten myös Lontoossa ja se oli kyllä tosi hienoa. Varsinkin Big Ben oli iltaisin tosi mahtavan näköinen!
    Sulla on muuten tosi ihanat hiukset ja upean väriset silmät :)

    http://lokakuutamo.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi paljon! Mä en sitä harmikseni illalla nähnyt, mut seuraavalla kerralla sitten :)

      Poista
  26. Lontoo on ihana paikka<3 just semmonen mihin rakastuu!! Ihania kuvia!!
    http://training-diaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 Voisin jopa harkita sinne muuttamista!

      Poista
  27. Onpas ihania ja hyvänlaatuisia kuvia! :))

    VastaaPoista
  28. nuo siun kuvat on oikeesti hyvälaatusia ja vaikuttaa siltä että panostat ja mietit mistä otat kuvan etkä mee periaatteella 'otampa kuvan sieltä ja täältä eiköhän joku niistä oo hyvä' !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiitos!:) Itseasiassa ajattelen ottavani kuvia ehkä vähän tuolla tyylillä, mutta usein kokeilen eri kuvauskohteita ja muita, ja jos sieltä kuva ei onnistu, niin en jää siitä joka tapauksesa viittä tuhatta kuvaa ottamaan :D

      Poista
  29. Vitsit miten hienoja kuvia! :D Tässä vaan Lontoon-matkakuume nousee, oon 99.99% varmuudella pääsemässä sinne ens vuonna :)

    www.minullaonsiivet.com

    VastaaPoista
  30. oliko tuolla kallista vai halpaa suomeen verrattuna? vai suunnilleen sama?(:
    kivoja kuvia oot ottanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No hotellit ja kaikki tämmöset oli tosi kalliita ja varsinkin mitä lähempänä keskustaa se sijaitsi. Vaatteet ja korut ja meikit oli Lontoossa ehkä hiukan halvempia. Mut ei siellä kuitenkaan mitään suurta eroa huomannut :)

      Poista