sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Uutta Outfittii


Lady Gaga - Gypsy


Huhhuh! Nyt vihdoinkin saan tämän postauksen julkaistua. Luonnoksissa tämä on ollut keskeneräisenä jo ikuisuuden, ja nää kuvatkin on varmaan kahden viikon takaa! Mutta viimeaikoina on ollut taas sen verran kiirettä, ettei tänne blogin puolelle ole heti ehtinyt.

Mutta kuitenkin! Tässä postauksessa haluan nyt näyttää nopeasti muutamia ostoksia, joita oon viimeaikoina tehnyt.

Untitled
Heti Lagy Gagan ARTPOP-albumin julkaisupäivänä päätin sännätä Anttilan levyhyllyille sitä etsimään. Ja siellä se nökötti odottamassa mua. Täytyy sanoa, että aluksi mulla oli kauheet enakkoluulot koko albumista, koska iTunes-festivaalin nähneenä, kaikki kappaleet vaikuttivat tosi oudoille ja erikoisille. Mutta olin taas kerran väärässä: Se levy on oikeesti loistava! Sieltä löytyy paljon kaikkia gagamaisia tanssibiisejä, ja eikä nyt pari vähän erikoisempaa kappaletta siellä välissä mitään haittaa. Ne tuo vaan mukavaa vastapainoa kaikelle. Mun lemppareiksi albumilta nousi ehdottomasti Gypsy. Ekaa kertaa sen albumiversiota kuunnellessa, odotin samanlaista kaunista balladia, jonka Gaga oli livenä esittänyt tästä Berliinissä. Mutta eiiii.. Sieltä paljastuikin aivan upea ja ihana tanssikappale. Se oli ehdottomasti ilosin yllätys albumilta! :)


Untitled

Takki/Only, Neule/H&M, Farkut/Cubus, Kengät/SpiritStore, Laukku/NewYorker (Saksa), Kaulakoru/Ur&Penn

Untitled

Untitled

Untitled


Harmaa neule/H&M 19,95€
Musta neule/H&M 24.95€
Meikkisuti/Citymarket 9.95€
Hiusliitu/Seppälä 4.95€
Kaulakoru/Ur&Penn 8€
Aurinkopuuteri/Citymarket 9.95€
Irtoripset/Citymarket 6.95€
Untitled

Untitled

Mun on vielä pakko mainita tosta piposta! Oon omistanut sen jo jonkin aikaa, mutta se on oikeesti niin täydellinen! Olin jo pitkään kolunnut nettikauppoja läpi etsien tollasta pipoa, ja yhtena päivänä se sitten oikeen pomppas silmien eteen Hullujen Päivien esitteessä. Ja koska en asu lähelläkään Stockmannia, pyysin äitiä tai iskää hakemaan sen, samalla kun menisivät töihin. Kumpikaan ei loppujen lopuksi päässyt sitä hakemaan, ja tämän takia tein jo edellisenä päivänä Stockan nettikauppaan tunnukset, jotta voisin sen sitten itse sieltä ostaa. Olin kuitenkin ihan varma, että se on netistä jo loppunut, koska pääsisin vasta neljältä koulusta. Ja arvasin ihan oikein, kaikkia muita oli tuotteita oli nettikaupassa vielä vaikka kuinka paljon, paitsi just sitä pipoa, jota mä oon jo pitkään etsinyt. Siinä sitten, yritin vielä soittaa äitille ja iskälle, pääsiskö ne kuitenkin sitä hakemaan. No, ei päässyt. Sitten lopuksi päätin, soittaa vielä mun veljelle ja pyytää, et voisko se mennä katsomaan, löytyykö sitä Turun Stockalta. Olin ihan varma, et se ei lähtis sinne yhen pipon takii, mut olin väärässä! Oikeesti hypin ilosta, kun kuulin, et se oli saanu viimesen kappaleen! Siihen päättyi sitten mun pipon metsästys. Jouduin kyllä, vielä maksamaan tietysti sen pipon hinnan takasin mun veljelle. Mutta ei se haittaa! Pipon hinta tais olla jotain 25 euroa, joka on mun mielestä kyllä aika kallis piposta. Mutta kun olin vertaillut vastaavien pipojen hintaa netistä, niin siellä ne pystyivät hyvinkin maksaa sen 80 euroa. Niimpä sitten ajattelin sen 25 euroa olevan ihan kohtuu hinta. :) Eikä harmita yhtään. Oon kuitenkin käyttänyt tota pipoa joka päivä. Se on vaan niin ihana!

Untitled

Untitled


Tässä nyt kaikessa lyhykäisyydessään tämä postaus. Vielä pitää jonkin verran kokeisiinkin jaksaa lukea, ja ens viikolla luvassa oliskin vielä ruotsi, saksa, ranska ja pitkä matikka... Ehkä mä niistä jotenkin selviin. Tänne blogiin ajattelin uutta postausta tulla kirjoittelemaan varmaankin heti torstaina tai perjantaina, millon mulla on jo kokeet ohi!

Mulla on viimeaikoina tullut kauhee hinku kaikkiin joulujuttuihin, ja mun tekis mieli ripustaa vaan jouluvaloja ympäri huonetta ja laittaa kynttilöitä palamaan. Täytyy kattoa, saanko mitään aikaseks. Voisin sitten jossain vaiheessa tehdä jonkinlaista joulupostauksen tyyppistä. Sitten ajattelin myös, jos tekisin joskus jonkinlaista liikuntapostausta, koska mua on purassut joku ihmeen liikuntakärpänen, ja oon viimeaikoina kuntoillut enemmän kun pitkään aikaan. Ohjelmassa olis myös vielä niiden parin vikan matkapostauksen julkaiseminen. Kyllä nekin sieltä vielä tulee! :)

11 kommenttia:

 1. really really nice outfit :)
  I love your blog, Im from Italy but one day I want to visit your country!

  come and visit when you want at: Alice's Pink Diary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aw thank you! You should come here someday! In winter Finland is so beautiful, but cold... Thank god summers are very warm and sunny! :) I have been in Italy when I was little.

   I'm going to check your blog! :--)

   Poista
 2. Amazing outfit! I like it!

  like your blog. what about following each other??..

  http://www.ilmiopiccolocapricciobyfabiola.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank you so much! I'm going to check your blog right away! :-)

   Poista
 3. Ihan täydellinen kaulakoru! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Juuri tuollaista mustaa olin pitkään etsinyt! ♥

   Poista
 4. onko toi aurinkopuuteri hyvää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm mä en oikeen osaa vielä muodostaa siitä mitään suurempia mielipiteitä, kun mulla ei tosiaankaan oo muista aurinkopuutereista sen suurempaa kokemusta. Mutta ainakin mun käyttämänä se tuo jonkinlaista pirteytta ja väriä mun kasvoille, mutta musta kyllä tuntuu et se valahtaa aina päivän aikaan pois :/ Ainakin se näyttää hyvältä sillon ekan puolen tunnin aikana kun sitä on laittanut. :D

   Poista
  2. okei, voisin ehkä ostaa sit vähän parempaa merkkiä :) kaupassa ainakin suosittelivat lumenea ja lorealia, ihan näin tulevaisuuden varalle sullekin tiedoksi haha :D

   Poista
  3. haha, joo munki täytyy tosiaan sitten noita ostella :D

   Poista
 5. ihanan kuvapainotteinen sun blogi !! ja sulin tolle bannerin tikrulle heti kun avasin sun blogin :)

  http://nea-catchthedream.blogspot.fi/

  VastaaPoista