sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Russian Ladies

Moikka kaikille! Nyt heti alkuun pienet pahoittelut, koska näitä kollaaseja on nyt ollut tosi usein, ja jälleen saatte yhden lisää. Tosiaan kuten viimepostauksessa nopeasti mainitsinkin, niin vietimme Nooran synttäreitä tässä jokunen aika sitten. Juhlia ennen oltiin siis Nooran kanssa tehty sellanen suunnitelma, johon on listattu eri teemoja eri bileisiin. Noora sai sitten haluamansa russian-teeman. Mun synttäreille sitten parin kuukauden päähän olenkin meidän listasta valkkannut joko hawaii- tai inkkari/cowboy-teeman. Joten sitä odotellessa! :)

Ilta suju tosi ihanasti, ja oli ihan sairaan hauskaa. Tuli tanssittua, saunottua, pelailtua meiän juhlien vakkaripelejä: Twisteria ja Aliasta, sekä muuten vaan pidettyä hauskaa. Lähempänä keskiyötä syötiin sitten Nooran laittamia venäläisiä ruokia, jotka oli tosi hyviä. Joten pienet paineet tässä nyt nousee mun juhlien osalta, koska mä en tosiaankaan oo mikään erityisen hyvä ruuanlaittaja :D

Alapuolelle laitoin siis tosiaan nyt tollasen kollaasin, koska suurin osa kuvista oli niin epätarkkoja, ja muuten vaan huonoja. Koittakaa kestää. Mutta mitäs mieltä ootte meiän russian-teeman mukaisista meikeistä ja vaatetuksesta? :)


Untitled

3 kommenttia:

  1. Ennen ku näin kuvat, olin vähän epäileväinen ton teeman suhteen, mutta nuohan on tosi kivan näkösiä :)

    VastaaPoista
  2. Awww, suloisia leidejä ;) bananasplitbeauty.blogspot.com

    VastaaPoista