sunnuntai 5. tammikuuta 2014

2014

Ed Sheeran - I See Fire


Moikka, vuosi onkin jo ehtinyt muutamia päiviä sitten vaihtua, enkä ole kiireiltäni ehtinyt tänne vielä uudeltavuodelta ilotulituskuvia päivittelemään. Sain kerrankin oikeesti onnistuneita kuvia! Tosin olin jo hyvissä ajoin ehtinyt lukea mun valokuvauskirjasta "Kuinka kuvaat ilotulituksia" -kohdan. Ja helppoahan se oli kun jalustakin mulla oli jo valmiina ihan omasta takaa. Tosin pitäis kyllä pian hankkia uusi, kun sen verran rikki se kuitenkin on, ja sen kanssa saa aina säätää ikuisuuden yrittäessä kiinnittää kameraa siihen niin, ettei se sieltä myöskään mihinkään putoa. (Onneksi näin ei sentään, ole vielä käynyt!) 


Untitled

Mun uusivuosi sujui tosi upeasti, kun saatiin Eveliinan perhe Helsingistä meille vierailulle. Perinteitä seuraten me herkuteltiin, valettiin tinoja, räjäyteltiin ilotulituksia, sytytettiin tähtisädetikkuja ja saunottiin. Ja hauskaa taas kerran oli! Päätettiinkin siinä vuoden vaihtuessa, että menen joku päivä Helsinkiin Eveliinan kanssa. Ja niin tuli tehtyä! Itseasiassa taisi olla jo heti 2. päivä kun sinne ennätin. Kierreltiin siinä sitten alennusmyynneissä, tosin mukaan mulla ei tarttunut yhtäkään aletuotetta. Yhdet tekoripset siltä reissulta sitten ostin, sekä myös sellasen siistin pimeessähohtavan päällyskynsilakan. Käytiin vielä Eveliinan kanssa sen päivän aikana Tennispalatsissa kattomassa Hobitti 2 sillä HFR -tekniikalla. Ja täytyy sanoo, että se oli kyllä aika siisti! Tuntu, että olis ollut itse kuvauksissa paikan päällä, tai vähintääkin katsonut jotain teatteriesitystä. Itseäni ei se Hobitti itsessään niinkään kiinnostanut, mutta olihan tuo HFR pakko käydä testaamassa. Samalla Helsingin reissulla, ennätettiin sitten vielä mennä pikavisiitille Starbucksiin, ja sieltä tilasinkin täytetyn croissantin ja Caramel Frappucinon.

Vielä samana iltana kun "kotiuduin" Helsingistä, riensinkin heti yöksi Sannin synttäreille. Ja eilen taas olinkin Nooralla juhlistamassa sen synttäreitä russian-teeman merkeissä! Vosinkin katsoa löytyisikö multa jokunen kuva sieltä. Mulla on nyt kyllä ollut tosi paljon ohjelmaa, ja tää tammikuun alku onkin mennyt aika siivillä, enkä erityisemmin ole kotona edes ehtinyt olemaan. Nyt kuitenkin kaks päivää voin ottaa vielä ihan rennosti ennen kun koulut taas alkaa. Ja tän illan aionkin varmaan käyttää katsomalla Netflixistä Valehtelevien Viettelijöiden 2. tuottarii! Vihdoinkin sieltä löytyy koko toka kausi! Ja joo, kyllä huomen pitäis ehkä jaksaa tehä muutama koulujuttuki pois alta :D

5 kommenttia:

 1. Vitsit miten hienoja rakettikuvia! Pakko myös sanoo että tosi upea banneri, ihastuin siihen kyllä samantien ♥

  hannapauliinna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vau, tosi upeita kuvia!! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Pitäis varmaan iteki vähän harjotella rakettien kuvailua... :D

  http://only--my--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista