keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Helsinki


Christina Grimmie & Mike Tompkins - Fall Out Boy & Alicia Keys



Moikka kaikille! Päätettiin tyttöjen kanssa lähteä koeviikon päätteeksi pienelle reissulle Helsinkiin! Joten hypättiin perjantaina junaan siinä 11 maissa, heti kun Mervi oli tehnyt sen vikan kokeen ja Noora päässyt koulusta. Mulla itsellä oli pitkään kaivattu vapaapäivä, joten sain sitten nukkua kerrankin hiukan pidempään, kun ei tarvinnut aamulla aikasin kouluun raahautua.

Mutta kuitenkin, eilinen päivä oli tosi kiva, varsinkin kun siitä on jo jonkin verran aikaa  kun olen keskustassa viimeksi ollut. Oikeestaan en oo varmaan ikinä ollut siellä oikeen kunnolla omalla ajalla. Yleensä oon vaan ollu tyyliin veljen kanssa siinä Kampissa tai jotain, mutta nyt sain vaan kulkea siellä ympärillä ja oikeesti tutustua Helsinkiin. Ja nyt itseasiassa tuntuukin, että oikeesti tunnen sitä ja osaan kulkea siellä.


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Aaaaa! Oon oikeesti varmaan maailman yks suurimmista kaakaoihmisistä. Se on vaan oikeesti niin hyvää, ja tällä Helsingin reissulla tulikin juotua kaksi mukillista sitä. Haha, muut ihmiset kulkee tuolla kaduilla kahvimuki kädessä, niin mä siinä vieressä juon kaakaota. En voi ymmärtää ihmistä, joka ei siitä pidä. Se on vaan niin parhautta. Ja varsinkin tuo Picnicissä juotu kaakao oli yks mun elämän parhaimmista.


Untitled

Untitled



Untitled

Untitled

Me käytiin Aleksanterinkadulla kattomassa jouluvaloja ja -näyteikkunoita. Ja oikeesti muistot nousi mieleen. Muistan kun joskus pikkutyttönä, sillon kun me vielä asuttiin Helsingissä, me käytiin katsomassa niitä joulunäyteikkunoita. Siinä oli vieläkin sellanen pieni koroketerassi edessä kaikille lapsille, jotta ne näkis ne liikkuvat lelut ja muut paremmin. Se oli vaan niin ihanaa, kun mä muistan miten mä kiipesin niitä portaita pitkin siihen korokkeelle ja ihailin niitä kaikkia liikkuvia systeemejä. En edes olis arvannut, että siellä vieläkin niitä olis, ja mulla ei varsinkaan ollut pienintäkään hajua, että ne löytyisivät sieltä nenän edestä. Mutta oli kyllä tosi kiva maistaa nyt joulukuun alun kunniaks vähän tollasta joulutunnelmaa, vaikken mikään suurin jouluihminen olekaan :)



Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled


Siinä samalla reissulla oli vielä ihan pakko käydä Senaatintorilla tuomiokirkkoa ihastelemassa, vaikka sormet ja varpaat olikin siinä vaiheessa jo ihan kohmeessa. Ja sain muutaman kuvan sieltäkin räpsittyä, vaikka mun kamera huonosti kuvia pimeellä ottaakin. Siinä ehdittiin Nooran kanssa lyhyet tanssit ja poseeraukset tuomiokirkon portailla tehtyä, ennen kuin me mentiin H&M:ään lämmittelemään. Mulla ei oikeestaan ollut koko reissulta tarkoituksena mitään kummempaa edes ostella, mutta joka tapauksessa mukaan tarttui maailman ihanin ja lämpimin kaulahuivi, joka mulla hiukan näkyykin tuossa ylemmässä kuvassa. Vaikka huivi maksoikin 16 euroa, mua ei kaduta yhtään. Se non vaan oikeestimaailman ihanin!

Oli kyllä niin kiva ja piristävä reissu! Jotenki tästä tuli jollakin tavalla vähän itsenäisempi olo ja sellanen fiilis, että mä pystyn tekemään paljon asioita ihan itse ja ihan fiilispohjalta. Ja sopivasti välitty myös tällasta pientä joulutunnelmaa. Ja oikeesti nyt ollaan jo neljä päivää ehditty elää joulukuun puolella, eikä varmasti mee kauaakaan kun pian häämöttääkin jo loma ja joulu. Mun tekee mieli vaan koko ajan leipoa jotain pipareita ja joulutorttuja. Ja oisin ihan innoissani ripustamassa mun huoneeseen jouluvaloja. Oikeesti, harvoin oon näin joulufiiliksissä :)

Loppuun nyt vielä, haluun kiittää mun lukijoita, ketkä on oikeesti kiinnostuneita siitä, mitä mä täällä kirjotan. Emmä täällä varmaan ilman teitä näitä kirjoitteliskaan. Toivottavasti pidätte mun postauksista. Piakkoin olisikin luvassa jo heti uutta, jossa ajattelin käydä joulun toivelistaa läpi. Yritän saada sen valmiiksi jo tän viikon aikana. Nyt vaan pitäis saada vähän aikatauluja kuntoon ja hiukan kouluhommia pois alta.
Wish me luck! 

16 kommenttia:

  1. Vaikka jouluun on vielä jonku aikaa niin oon itse kyllästyny jo jouluvaloihin Aleksanterinkadulla, koska asun parin minuutin päässä ja sen takia koska lunta ei näy ja ne on ollu siinä yli kuukauden :-((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :(( Itse en ulkopaikkakuntalaisena niitä ole ikinä kunnolla nähnyt, joten mulle se oli hieno juttu! :)

      Poista
  2. Oi kuinka ihania kuvia! Helsinki on todella kaunis, kun siellä on niin nätit valot :) Oot todella kaunis!

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia, oikein onnistuneita! :)
    Minäkin osaan nykyään aika hyvin kulkea Helsingissä myös ihan itsekseen. Ennen pyörin ihan pallo hukassa sielä, että mistähän pääsen juna-asemalle. Haha!
    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia, sellasia kivan joulusia! Ja ehottomasti toivelista postausta kehiin :)♥

    http://justletg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Mun blogissa on sulle haaste! :)
    http://sohfvi.blogspot.fi/2013/12/blogihaaste.html

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi!! Sulla on tosi mageita kuvia täällä:) Tsekkaa mun blogi myös: http://hennoaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Voi että miten ihana postaus! Tästä välitty niin hyvä fiilis, just tuommoset päivän pikkureissut on ihan huikeita <: Ja pakko kehua miten upeesti sait taltioitua tuon jouluisen tunnelman <:

    http://matildannas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Mitä ihmettä, jännä sattuma! :D Justiinsa yks päivä lähetiin helsinkiin ihan vaan filispohjalta kattelemaan jouluvaloja, käytiin just tolleen ensin kaakaolla, sitten tossa stocmannin kupeessa ihastelemassa valoja ja jouluikkunaa (mun blogissa on ihan samasta kohasta kuva, käy kattomassa) ja sitten senaatintorilla!:D tosi hassua!
    Ja niin ihana banneri sulla, hyvää tekstiä ja upeet kuvat! :)

    hyvää joulunodotsta:)
    http://lehtokurppa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Haha, mun täytyykin mennä heti kurkkaamaan! :)

      Poista