tiistai 1. lokakuuta 2013

Viimeinen koe!


Cheek feat. Yasmine Yamajako - Syypää Sun HymyynMoikka! Tästä postauksesta tulee nyt tosi pikanen, koska mun ptäis tälläkin hetkellä olla lukemassa tohon huomiseen biologian kokeeseen. Mutta nyt teki kuitenkin mieli tulla nopeesti päivittämään blogia! :)

Koeviikko on lähes lopuillaan ja viimeiseen kokeeseen pitäis vielä jaksaa valmistautua. Nyt kun ajattelee, oon ollu kyllä tosi laiska ton lukemisen suhteen... Ja nyt on sellanen olo, että oisinhan mä kokeista ehkä paremminkin voinut suoriutua, mutta life goes on! :D Voitte kyllä seuraavan jakson aikana sitten toki tulla muistuttamaan mua aloittamaan lukemisen jo riittävän ajoissa, ettei tuu ihan samanlaista kiirepaniikkia kun tällä viikolla.

Eilen mulla siis oli matikan koe, joka oli kyllä ehkä helpompi, mitä olin luullut. Mutta silti tosi vaikea! Tietysti osasin alueen perusjutut ihan hyvin, mutta ne sanallliset oli aivan outoja. Ei mun pää siis vaan kertakaikkiaan ymmärrä miten sanallinen lauseke laitetaan numeroiksi!! Mutta kaipa se koe kuitenkin ihan hyvin meni. Ja tänään mulla muutes oli se psykologian koe, joka oli suhteellisen helppo, ja sainkin sen tehtyä jo minimiajassa :)

Niin ja loppuun mun piti mainita, että olis tosi kiva, jos tonne kommenttiboksiin ilmestyis joitakin postausehdotuksia. Tekisin niitä sitten mielelläni, ja mulla tälläkin hetkellä mielessä muutama postaus, jonka voisin jossain vaiheessa tehdä. Mutta kiitos kaikille, ketkä on jo liittynyt lukijoiksi! Teiltä kaipaisin eniten niitä ehdotuksia ja muutakin kommenttia blogiini liittyen :)
15 kommenttia:

 1. Koeviikolla löytää kyllä helposti aina paljon tärkeempää tekemistä kun lukeminen (esim. tää bloggaaminen) :D Sä oot muuten ihan tositosi kaunis ja sun hiukset on ihanasti noissa kuvissa! :)

  http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D sanos muuta! tänäänkin olen koko päivän kuunnellut musiikkia, kattonut telkaa ja kaikkea muuta ei-niin-tärkeetä! :D ja kiitos tosi paljon! :)

   Poista
 2. Oot tosi kaunis ja tosi kiva tää blogin ulkoasu :)!!

  VastaaPoista
 3. Nättejä kuvia ;---)

  http://jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. vau, sul on tosi kiva blogi!

  http://marijasmin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. http://nowandforever-eve.blogspot.fi/

  Tsemppiä viimesiin kokeisiin! Kauniita kuvia ja erilainen blogi sulla! Tykkään :)

  VastaaPoista
 6. Oot älyttömän kaunis ! :o Ja blogi on kans upee:)


  http://haiddi.blogspot.fi/
  VastaaPoista
 7. Ihana blogi, ja oot tosi kaunis! :o:)

  VastaaPoista
 8. kivan olonen blogi ja oot hirmu kauniiis! :))

  http://roosaran.blogspot.fi lukijalukijasta right?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tosi paljon! :) mutten harrasta noita lukijalukijasta juttui :( toivon, että mun lukijat on oikeesti kiinnostuneita mun blogista, ja luen vain niitä blogeja, joita ehdin ja haluan lukea :)

   mutta meen tsekkaa sun blogin! :)

   Poista
 9. Jos sulla ei vielä oo mitään meikkipostausta niin voisit tehä, ilman meikkii, arkimeikki ja juhlameikki. Ja sit joku lempparivaate/ koru/ paikka tai huone postaus ehkäpä? :)
  toivottavasti koe meni hyvin!

  PoppyPounds

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos hyvistä ehdotuksista! Jotain tuon tapaista olenkin ajatellut! Voisin tehdä piakkoin ainakin jonkin lempparipostauksen ja tulevasta Lontoon matkastakin tulee varmasti kirjoiteltua. Meikkipostauskin olisi tosi kiva tehdä pian, heti kun ehdin! :)

   Poista