lauantai 28. syyskuuta 2013

SUMMER 2013

Sini Sabotage - Levikset repee



Hui, kun tuolla ulkona alkaa olla jo kylmä! Itekin jouduin tässä joku päivä sitten kaivamaan jo vanhat talvitakit, pipot ja nahkahanskat esille. Yöpakkasten takia aamulla herätessä kurkkukin tuntuu jo kipeeltä... Toivoisin vaan että selviin nyt koeviikon loppuun, enkä tulisi kipeeks ennen pian lähestyvää Lontoon matkaa.

Mutta joo, tässä postauksessa ei kuitenkaa oo tarkoitus puhua kylmyydestä tai tulevasta talvesta. Tähän postaukseen halusin nimenomaan tehä tälläsen koosteen, mitä kaikkea oon tän lämpimän kesän aikana ehtinyt tehä, ja minkälaisia upeita muistoja mulle on jääny. Tietenkään mulla ei oo joka ikisestä tapahtumasta kuvaa otettuna, mutta tässä nyt kuitenkin jotain! :)















Muutama päivä ennen koulun päättymistä, meiän koulussa pidettiin ysien kunniaks teemapäivä. En tiiä onko muissakin kouluissa tapana pitää tällänen päivä :o Mutta kuitenkin! Kaikkien ysien oli siis tarkoitus pukeutua joksikin hahmoksi. Ittellä oli päällä NewYorkerista ostettu punainen mekko, ja hiuksiin laitoin kiinni sarvet. Ja tadaa olin valmis piru! :) Koko päivän oli tosi hauskaa! Ihanaa, että nykyään tollasiakin järjestetään.

Peruskoulun päättärit suju myös ihan hyvin, ja päällä mulla oli tuossa alimmassa kuvassa näkyvä Nellystä ostettu mekko, joka oli myös punainen. Näin jälkeenpäin vähän harmittaa, etten jaksanu rupee kumpaakaan päivään säätää mitään erikoisia meikkejä.. Mut who cares!

Aaah rakastan leipoo muffinsseja, niinkun varmaan toisesta kuvasta näkyykin! Ja nuo varsinkin oli ihan superhyviä!! Muistaakseni nuo nyt olivat ihan tavallisia suklaamuffinsseja, joissa oli päällä valkosuklaavaahtoa ja mansikoita. Harmi ettei tullut reseptiä noista napattua, kun ihan inspiroimalla sain nuo aikaiseksi :D

Neljännessä kuvassa oltiin kavereiden kanssa läheisellä uimarannalla, ja oli tooosi hauskaa!! Halusin laittaa tän kuvan tänne, koska yks parhaita asioita kesässä nimenomaa mun mielestä on vesi ja uiminen. Ja pelkkä veden äärellä oleskelu on upeeta ja ihanan rentouttavaa.

Juhannuksen sitten vietinkin mökillä oleskellen. Ja Eveliinakin (5. kuva) pääs meiän mökille! Viikonlopun aikana syötiin hyvää ruokaa, käytiin veneilemässä, uimassa, saunomassa ja muuten vaa pidettiin hauskaa. Koko viikonloppu oli aivan upee, ja muutenkin oli ihana nähdä Eveliinaakin taas vaihteeksi! :)










Heinäkuun pyhitin sitten melkeen kokonaan mökkeilylle! :) Oli upeeta, kun millään asialla ei ollut kiire ja sai vaan olla, ja rentoutua, miettimättä mitään turhia asioita. On ihanaa, kun voi vain spontaanisti päättää, mitä aikoo just tietyllä hetkellä tehdä.

Mut nyt on ihan pakko kertoo! Uskokaa tai älkää, olin kesällä ekaa kertaa festareilla! Tietty oon käyny paljoin konserteissa ja keikoilla, mutta en koskaa festareilla. Menin siis Karjurockiin. Eka olin kyllä tosi skeptinen koko jutusta, koska kuitenkin koko tapahtuma sijaitsi aika maalaismaisemissa... Eikä artistitarjonta muutenkaan ollut ehkä ihan täysin mua varten. Siellä siis esiintyi muistaakseni ainakin Petri Nygård, Paula Koivuniemi ja Cheek. Petri Nygårdin fani en oo kyllä koskaan ollu, enkä varmaan tuu ikinä olemaankaan. Mun mielestä sen kappaleet on siis aivan järjettömiä, enkä pysty oikeen millään ymmärtämään sen päälle. Kuitenkin Cheek ja yllättäen kyllä myös Paula vetos muhun tosi paljon. Oli aika huvittavaa nähdä ku jotkut seiskaluokkalaiset tytöt hoilottaa siellä lavan edessä Aikuista Naista. Mut en kyllä voi väittää, ettei Paula olis kova mimmi! :) Jonkinlainen Cheekin fani oon viimeksi ehkä ollut joskus neljännellä tai viidennellä, mutta on kyllä pakko myöntää, että Cheek hoiti keikan loppuun upeesti ja mahtavalla energialla! :) Jäi kyllä loppujen lopuksi hiukan harmittamaan, etten saanut lippuja Cheekin Nordiksen keikalle, mut ei voi mitää, oonhan mä sen jo kerran nähny. Ja jäi sen verran hyvä mieli koko festareista, että ihan varmasti menen vielä uudemmankin kerran! :)










Vaikka elokuussa jo viimeistään luulis, että kesä ois pian ohi, niin silti lämpimiä kelejä vielä riitti! Nooran kanssa päästiin vielä risteilylle Tallinnaankin. Ja Virossakaan en muuten oo ikinä ennen ollut (ainakaan niin, että muistaisin), joten sekin on nyt tältä kesältä ihan uutuus. Tallinna on ihan kaunis ja kiva kaupunki, mutta jotenkin tykkään silti enemmän Tukholmasta. Saattaa johtuu, siitä että oon käyny Tukholmassa monta kertaa ja tunnen sen näin myös paremmin. Mutta joo, laivalla oli tosi kivaa, ja tuli kyllä tanssittua ja tehtyä vaikka mitä. Sattumalta Isac Elliot oli myös eksynyt samalla laivalle, minne mekin :)


No niin! Tässä nyt pähkinänkuoressa joitakin mun kesän tapahtumia. Tietysti mulla on tullut tehtyä kaikkea muutakin, ja tässä on nyt vaan muutama asia. Mutta ehkä tässä tuli esiteltyä ne mieleenpainuvimmat kokemukset tältä kesältä. Loppujen lopuksi, kun ajattelen tätä kesää, niin oon kyllä tyytyväinen. Oon saanu tehdä just niitä asioita, joita haluan! Tästä kesästä käteen jäi kasa hyviä hetkiä ja muistoja :)

Tällänen postaus tällä kertaa! Liittykää vaan lukijaksi, jos tykkäätte. Ja heittäkää mielipidettä kommenttiboksiin. Toivoisin kans, että ilmoittaisitte, jos tekstistä löytyy jotain suurempia kirjoitusvirheitä, koska niitä varmasti on! Pitäkää kiva viikonloppu! Mä taidan mennä lukemaan vielä kokeisiin :)

23 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus ja toi sun banneri on upee :) oot myös tosi nätti!

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. tosi kiva postaus, vähän vaihtelua tavallisiin postauksiin! itsekkin voisin tälläisen väsätä joskus :-) ja banneri on tosi siisti!

    http://venla-h.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ai säkin oot menossa Lontooseen :) koska oot menossa? Mä oon tällä hetkellä Lontoossa ja tää on nii ihana kaupunki ainaki mun mielestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijj, meen syyslomalla :) En jaksa millään odottaa!! Tänään just varailtiin viimehetken lippuja musikaaleihin ja Madame Tussaudsiin. Tuun luultavasti kirjoittaa Lontoosta matkan jälkeen tänne blogiin varmaan useammankin postauksen. Muuten onko sulla mitään vinkkejä, missä kannattais käydä ja mistä ite oot tykänny? :)

      Poista
    2. No, me ollaan käyty Madame Tussaudsilla ja ite ainaki tykkäsin siitä tosi paljo :)) ja sitte ollaan käyty erilaisissa museoissa, joista mun mielestä paras on ollu British Museum :) sinne menemiseen kannattaa varata sitte aika kauan aikaa, koska se on tosi iso! :D ja sitte on nää perinteiset: Big Ben, Tower Bridge yms. :) sitte jos haluut shoppailemaan, nii kannattaa käydä Primarkissa. Siellä on paljo vaatteita ja edullisesti! :) sori pitkä kommentti :D

      Poista
    3. oi kiitos vinkeistä! ite ajattelinki piipahtaa ainakin tonne British Museumiin, koska se tuntuu kaikista kiinnostavimmalta museolta! :) Mutta Primarkissakin kyllä täytyy sitten käydä! :)

      Poista
  4. Oot Jensku ihaana ! ja ISAC <3

    VastaaPoista
  5. oi aivan ihania kuvia! tuli kesää ikävä :D

    http://wayoflife-ellamoi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. vähänkö kiva postaus:) Tuli nii ikävä kesää ja sitä lämpööö...

    http://sonjaslife-sonjann.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ihana blogi sulla:)!

    http://wildloveee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. kiva tää tällanen kesäpostaus! kivoi kuvia (=

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva postaus! Pitäis varmaan itsekin tälläinen tehdä :)
    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Tää postaus on kiva ja sun banneri on todella ihana, tykkään !!

    fearless-sky.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Ihana tää postaus! Harvoin tulee eteen tämmöstä postausta ainakaan mulle :D Ikke <3

    VastaaPoista
  12. Ihania kesäkuvia! Varsinkin tuo heinäkuun auringonlasku =)

    VastaaPoista