lauantai 7. syyskuuta 2013

1. Kuka minä olen?

Moikka! En oikeen tiedä, mitä ekaan postaukseen tulis kirjottaa. Se on aina vaan niin hankalaa... Oon siis joskus kokeillu kirjoitella jotain blogia, mut sillon se ei ollu oikeen mun juttu. Nyt kuitenkin oon muuttunu tosi paljon, mitä joskus oon ollu, ja nyt oon taas valmis kokeilemaan! :)

Oon siis normaali 16-vuotias tyttö Etelä-Suomesta, ja alotin tässä elokuussa lukion ekalla. Mun perheeseen kuuluu äiti, iskä ja veli. Lemmikkejä meillä ei oo, vaikkei mua ollenkaan haittais jos nurkissa pyöris joku ihana koira. Sillon mun tulis ehkä liikuttuakin enemmän, sillä en oo mitään suurimpia lenkkeilyihmisiä. Kuitenkin mä pidän liikunnasta ja ylipäänsä tanssista ja pallopeleistä tosi paljon. Rakastan myös shoppailua, leipomista, valokuvaamista, piirtämistä ja laulamista. Talvisin myös laskettelen jonkun verran, ja meenkin usein Lapin tuntureille. :)

En nyt tiedä, mitä alkaisin tässä enempää kirjottelemaan, mutta liittykää lukijoiksi, jos vähänkään kiinnostaa. Tuossa alapuolella vielä muutamia kuvia musta :) (osa noista kuvista löytyy muuten myös mun instagramista @jennikaroliiina joten sieltä voi sitten myös seurailla)










































Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

49 kommenttia:

  1. oijoijoijoijoi! tuos viimises kuvas on tunnelmaa :p

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan oloinen blogin alku! :) Ulkoasukin on tosi kiva, varsinkin banneri on superkiva ja parasta on että se on tehty blogin nimen mukaan eikä ole vain joku randomkuva.

    http://millamirjamsusanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)) käyn kommentoimassa sun blogiis :)

      Poista
  3. Sulla on tosi kiva ja pirteen oloinen blogi! Ja oot kans tosi kaunis :)
    sarsna.blogpsot.fi

    VastaaPoista
  4. Vau! Vaikka vasta aloitit blogin, niin ihania kuvia:)
    Monilla se tuppaa aina aluksi olemaan sellaista kankeaa ja näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiitos! :)) käyn kommentoimassa blogiisi!

      Poista
  5. Hienoja kuvia ja hyvä alotus. Miellä on samat kiinnostuksen kohteet! :)

    www.whatmakessmile.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Oi kuinka ihanan luonnollinen tuo toisiksi viimeinen kuva!! :)

    http://janika-hideandseek.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Moi! Sulla on tosi ihanan tuntunen blogi ja oot hirmu nätti :) Alan kyllä ehottomasti lukijaks, toivottavasti kirjotat usein! Käyhän kurkkaamassa munkin blogi ja jos vaikka innostut, ni liity toki :)

    http://c-duracell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Yritän kirjotella mahdollisimman usein. Seuraavaa postausta varmaan tuleekin jo pian, jos ei tänään illalla niin ehkä huomenna tai viimeistään ylihuomenna :)) Kävinkin jo kommentoimassa sun söpöjä kisuja! :)

      Poista
  8. Ihanan oloinen blogi, liityin lukijaksi!<3

    http://jannijuliaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Rakastan tota banneriii ! (:
    dreamingbig-jassu.blogspot.fi (:

    VastaaPoista
  10. Vitsi miten ihania kuvia, varsinki tuo missä on vaaleanpunaista vettä taustalla! Onnea uudelle blogille, tää oli hyvä eka postaus:)

    VastaaPoista
  11. Hauska nimi sun blogilla, mistä se on peräisin? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :DD apuaa en ees enää muista, se vaa tuli sellai yhtäkkii :DD

      Poista
  12. Sun blogi näyttää tosi lupaavala, toivottavasti jatkat kirjoittelua :)

    VastaaPoista
  13. tosi kiva blogin alotus! :) oot muuten ihan super (luonnon)kaunis!

    VastaaPoista
  14. hieno banneri ja oot tosi nätti! :)

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. On aika vaikeeta arvioida blogia vain yhden postauksen avulla, varsinkin kun se on tollanen esittelypostaus, mutta yritetään. Ulkoasu on siisti, on mukavaa, että itse blogi erottuu taustakuvasta, näkyy selvät rajat, niin katse pysyy oikealla alueella. Banneri on hauska ja mielenkiintoinen, muttei selvästi kokonaan itse tehty, mistä miinusta. Gadgetteja ei kannata enää lisätä, koska niitä alkaa olla jo aika paljon. Teksti on epävarmaa pintaraapaisua eikä koukuta lukijaa. Kuvat ovat ihan hyvälaatuisia, mutta ei niitä tarvitse noin paljon aina laittaa samasta aiheesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos palautteesta! mutt mitä tarkoitat tolla että banneri ei ole kokonaan itse tehty? :)

      Poista
  16. Moikka ! Itsekin aloitin bloggailun pari viikkoa sitten, ja tiedän miten hankalaa on saada lukijoita. Mua kuitenkin kiinnostaa sun blogi, ja jään lukijaks :). Oot nätti, nää on kivoja kuvia ja tää on mun mielestä hyvä blogin aloitus postaus !
    Voisiksä käydä kurkkaamassa munkin blogia ja kentien jäädä lukijaks?

    http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  17. Hirmu kiva eka postaus, ei lainkaa tönkkö kuten ekat postaukset yleensä c: ja aivan upee banneri ja sä oot tosi kaunis :3

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista
  18. Ikävä kertoa, että bannerisi todennäköisesti rikkoo tekijänoikeuksia... Ei kovin hyvä alku blogille, siis. Mutta kannattaa lukea ajatuksen kanssa http://koodikielella.blogspot.fi/2013/08/kuvia-blogiin-netista-luvallisesti.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta!:( Harmikseni käytin bannerin tekoon useita tunteja, mutta teen itse uuden niin pian kuin mahdollista!

      Poista
  19. Kiva alotus blogille :)

    http://findareasontosmileee.blogspot.com

    VastaaPoista
  20. Moi kaima! :3 Blogisi näyttää kivalta, ja olet tosi nätti. Blogissasi vain näkyy aika selvästi että taitaa olla ensimmäinen blogisi... mutta ei se haittaa, niin minullakin näkyi mun ekassa blogissa.

    Banneri on hieno, tosin siitä näkee ettet ole ottanut kuvaa itse (ellet ole ollut Siperiassa kuvaamassa siperiantiikereitä). Ulkoasu näyttäisi muutenkin olevan vähän hutaistu, mutta uskon että se kyllä paranee jos opettelet muokkaamaan ulkoasua HTML-koodilla. :)

    Ja komppaan ekaa kommaajaa; tuo sun vika kuva on ihana! ♥

    Terveisin kaimasi; http://jennimyy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  21. Kiva blogi!

    kiiaelina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  22. tosi kiva toi sun banneri ja tää tausta täällä!
    http://emiliakoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  23. tooosi kiva blogi sulla ja oot kaunis :3

    jennienblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
  24. tosi kiva toi viimenen kuva :)

    ausku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  25. Moikka! Sulla on ihanan selkeä ja persoonallinen ulkoasu blogissa. Itse olen niinn kyllästynyt niihin kokovalkoisiin kakkoihin. Kuvassasi on paljon hyvälaatuisia ja kauniita kuvia, joita on kiva katslla, mutta liäski täältä löytyy myös tekstiä! Se on mahtavaa. Välillä tuntuu että blogin on pelkkiä kuvakirjoja.
    Jos saan rakentavaa palautetta antaa, niin mielestäni kuvia voisi jaotella paremmin. Näyttää hassulta kun yksi teksti sisältää kasan erinlaisia kuvia. Tai sitten voit jaotella kuvia tekstien väliin eikä eka teksti, sitten kuvat tyyliin! =)

    http://sillysali.blogspot.fi

    VastaaPoista
  26. Oi oot tosi nätti! Ja tää blogi on myös kiva, kuvat on hyvälaatuisia ja kivoja, mutta mua iihan pikkasen häirihtee toi taustalla oleva vesihomma.. :) Banneri on kiva, mutta ei mielestäni ihan sovi jotenkin tähän blogiin, tai joku siinä vaan tökkii mun silmään. Mutta tosi kiva ja mielenkiintoisen oloinen blogi sulla! :)

    VastaaPoista